Uw ambachtelijke en culinaire slager in Hoorn
Culinaire vragen? Bel 0229 - 238 030

Eersteklas vleesOns vlees wordt geïmporteerd uit Schotland, Frankrijk, Italie en Spanje maar wij hebben bijvoorbeeld ook vlees uit Twente, Beemster en Texel. Daardoor zijn wij in staat om u de beste kwaliteit aan te bieden.

Bij de Culinaire Slagerij kunt u altijd terecht voor een mooi stuk vlees, of u nu op zoek bent naar een simpele avondmaaltijd, of dat u een etentje geeft en uw gasten wilt verwennen met heerlijke gerechten. Wij proberen ons vlees altijd zo puur mogelijk te houden en wij gebruiken dan ook absoluut geen kleurstoffen of conserveermiddelen. Hierdoor blijft de goede smaak van het vlees behouden en bovendien blijft het vlees heerlijk mals.

Wij proberen voor u altijd een zo groot mogelijk aanbod te hebben in vlees,  zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan lamsvlees, kalfsvlees, rundvlees en vergeet zeker niet het wild dat in de winterperiode zo heerlijk is om te serveren. Hierdoor vindt u altijd wel iets om klaar te maken. Indien u vragen heeft kunt u altijd bij onze medewerkers terecht.